Gran kommune Barnehage

Vikarliste - barnehage

Om stillingen

Barnehagene i Gran søker etter vikarer som kan stille opp på kort varsel, og som kan ta på seg vikariat i kortere perioder. Det søkes etter både fagarbeidere og assistenter.

Om barnehagene

Gran kommune har syv kommunale barnehager.

Bjoneroa barnehage er en kommunal én-avdelings barnehage med flott beliggenhet på vestsiden av Randsfjorden, og er kommunens eneste tilbud på denne siden av fjorden. Åpningstider er mandag til fredag fra 07.00 til 16.30.

Bjørklund barnehage ligger plassert på Bjørklund skole, ca. 5 km nord for Brandbu, rett nedenfor Bleiken stasjon og Brandbukampen. I Bjørklund er det én avdeling med plass til 24 barn. Åpningstider er mandag til fredag fra 07.00 til 16.30.

Fagerlund barnehage er en kommunal barnehage som startet opp med drift 15. august 2016. Fagerlund er bygd for opptil 120 enheter og fra barnehageåret 2021/2022 vil barnehagen kunne gi tilbud til ca. 89 barn fordelt på 5 avdelinger. Åpningstider er mandag til fredag fra 06.45 til 17.00.

Gran natur- og familiebarnehage har to avdelinger; Bråkmakergata i Parallellvegen på Jaren og Vesleskogen ved Sittpåsletta i Moen. Det er totalt plass til 26 barn i de to avdelingene. For Bråkmakergata er åpningstidene mandag til fredag fra 07.30 til 16.00. Åpningstidene for Vesleskogen er mandag til fredag fra 07.00 til 16.30.

Leikvoll barnehage ligger like ved Sølvsberget, et mye brukt turområde. Plasseringen er midt mellom Gran, Brandbu og Grymyr. Leikvoll er en liten og oversiktlig barnehage med 36 plasser som brukes av om lag 30 barn. Åpningstider er mandag til fredag fra 07.00 til 16.30.

Marka barnehage ligger om lag to kilometer fra Brandbu sentrum i nærheten av Marka helse- og omsorgssenter. Barnehagen har tre avdelinger med aldersinndelte grupper. Våre fokusområder er språk, mangfold og miljø. Åpningstider er mandag til fredag fra 06.45 til 17.00.

Solheim barnehage ligger i Ålsvegen, mellom Grinakerfeltet og Horgen. Selve bygget ble oppført som skole, men ble omgjort til barnehage i 1979. Solheim barnehage på Jaren har tre avdelinger. Åpningstider er mandag til fredag fra 06.45 til 17.00.

Alle barnehagene tar inn barn i alderen 0-5 år.

Vi i Gran kommune ser etter deg som deler verdiene våre.

Er du raus med smilene overfor både kollegaer, barn og deres foresatte?
Er du proff og fremstår som en voksen rollemodell?
Er du praktisk og finner gode løsninger?

I tillegg til at du er raus, proff og praktisk, ser vi etter deg som

 • er glad i å arbeide med barn
 • har evne og vilje til å samarbeide
 • kommuniserer godt med både store og små
 • er fleksibel
 • er pålitelig og ærlig
 • kan mestre en hektisk arbeidsdag

Vi ønsker at du har følgende kvalifikasjoner

 • ingen krav om formell kompetanse

Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt ved ansettelse.

Du som ansettes må legge frem dokumentasjon på gjennomført tuberkuloseundersøkelse. Dette finner du på www.gran.kommune.no under skjema. Du må også legges fram politiattest som ikke er eldre enn tre måneder.

Hos oss får du

 • lønn i henhold til kommunal tariffavtale
 • mulighet til å utvikle deg faglig
 • et arbeidsfellesskap med engasjerte og dyktige kollegaer
 • et raust og trivelig arbeidsmiljø

I denne stillingen har du rett på en av Norges sikreste pensjonsordninger: offentlig tjenestepensjon. Der de fleste tjenestepensjoner kun utbetales i ti år, er offentlig tjenestepensjon en utbetaling som varer fra den dagen du slutter å jobbe og livet ut. Pensjonen inkluderer også uføre- og etterlattepensjon hvis noe uventet skulle skje. Med pensjonsrett i KLP får du medlemspris og gunstige betingelser på en rekke bank, forsikring og spareprodukter.

Likestilling og mangfold

Vi i Gran kommune er opptatt av mangfold, og oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss, uansett alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi tilpasser arbeidsplassen om du har behov for det. 

Kontaktpersoner

Bjoneroa barnehage - Katrine Kolstad, tlf: 40069356, Katrine.Kolstad@gran.kommune.no
Fagerlund barnehage - Torill Eriksen Myhrstuen, tlf: 48196135, torill.myhrstuen@gran.kommune.no
Solheim barnehage - Tatiana Kvande, tlf: 48057588, Tatiana.Kvande@gran.kommune.no
Marka barnehage - Gudrun Skiaker, tlf: 47660775, gudrun.skiaker@gran.kommune.no
Gran kommunale familiebarnehage/Bjørklund barnehage - tlf: 48115289, irene.bjerke.hoff@gran.kommune.no
Leikvoll barnehage - Stine Bakken, tlf: 48253605, stine.bakken@gran.kommune.no

Del på:

Referansenummer:

22/10166

Fylke:

 • Innlandet

Jobbtype:

Ekstrahjelp
Vikariat

Heltid/Deltid:

Deltid
Ved behov

Arbeidstid:

Dag

Stillingstype:

Assistent
Barne- og ungdomsarbeider
Barnehagelærer

Søknadsfrist:

31.07.2023

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Barnehage

Adresse:

Rådhusvegen 39 0000 Jaren

Kontorplassering: